Осврти, коментари

Are you going to buy something? Read positive and negative reviews about that from Badgood.info visitors! Share your experince with the others!

Македонски

Лична страницаSonnata

Осврти (2)
Осврти: Луѓе / други

Не так давно столкнулась с ужасной ситуацией, у мужа появилась пассия на стороне. Конечно же моложе, и наверное красивей. Я была просто в отчаянии, даже к психологу за помощью обратилась, выполняла все рекомендации, но результата никакого не получила, а ситуация становилась все хуже и хуже.
В поисках ответов на свои вопросы, случайно наткнулась на сайт frostmagic.ru. Решилась написать письмо Кристине. Она мне ответила, сказала, что вначале проведет диагностику, на наличие того можно ли проводить ритуал приворота. После этого сказала, что возьмется и все будет хорошо. Я если честно скептик, но здесь уж очень хотелось верить что все получится. И все получилось!!! Муж начал приходить во время домой, в хорошем настроении. В один из вечеров даже принес цветы, говорил, что любит, просил прощения что мало уделял внимания. Все стало налаживаться. За что спасибо Кристине, я уже почти и не надеялась что все можно вернуть. Оказывается среди магов есть не только шарлатаны, но и профи, кстати, что примечательно деньги она берет уже после получения результата, в начале только небольшой аванс.

Да се скрие 1 Коментираj
5 16.09.2016

Сакам да ги споделам моите впечатоци за мојата неодамнешна купување на лицето крем "енергија. Совршенство. Инстант усогласување" од Авон. Таа доаѓа во една симпатична розова цевка, со волумен од 30 мл.
Според инструкциите, за тоа мора да се примени веднаш по ден крим, а јас не. Сакам да кажам, убаво кутикулите. На кожата може да оди многу добро, еден дури може да се каже совршен. Така она што за статусот на вашата шминка во текот на денот може да не се грижите.
Во поглед на неговото влијание врз здравјето и изгледот на кожата, навистина, во само две недели го видел некои промени. Кожата е мазна, еластична, негувани, плус, тоа не е пријатен Сјај.
Во Принцип, може да се зборува многу, но да сумираме, крем е многу добра, па јас препорачувам!

Автоматско преведување на осврт, оригиналот е тука на Русский Да се скрие 0 Коментираj
Разговори (0)

© Badgood 2013 हिन्दी Bahasa Indonesia Tiếng Việt Türkçe Nederlands Română Svenska Suomi Norsk (bokmål) Dansk Ελληνικά Česky Magyar Български עברית English Hrvatski Español Slovenščina Slovenčina 中文(简体) Lietuvių 中文(繁體) Latviešu Русский Eesti Português Српски 日本語 Deutsch Français فارسی Українська 한국어 Italiano ภาษาไทย Polski العربية Bahasa Melayu Català Shqip Беларуская Македонски Azərbaycan Հայերեն ქართული ენა

Тема

Порака

Да се затвори? Историја
на пораки